e-Fatura geçiş zorunluluğu nedir? Şartları nelerdir?
e-Fatura geçiş zorunluluğu nedir? Şartları nelerdir? admin Mart 6, 2025 e-Fatura Nedir?e-Fatura veya elektronik fatura, kağıt faturaların yerine elektronik ortamda düzenlenen...
B2B firmadan firmaya yapılan e-ticaret modelidir. B2B platformları sektörlere özel kategorilerde olabilirken tüm sektörleri içerebilmektedir. Bu platformda fiyat sunma, teklif alma ve teklif verme gibi işlemler gerçekleştirilebilir. Alıcı firmalarda satıcı firmaların tekliflerini değerlendirme olanağı bulurlar.
Web Üzerinde e-ticaret uygulamaları içinde en bilineni B2C ( Firmadan – müşteriye) sistemidir. B2C pazarı, karşımıza daha çok web üzerinden direk son kullanıcıya satış yapan web portalları ve sanal mağazalar aracılığıyla çıkmaktadır. İnternet üzerinden Perakende ve mağazacılık kavramı da B2C Yerine kullanılabilir. Bu sistemde müşteriler ürünleri bir firma web sitesinden ya da firmanın ürünlerini verdiği ve başka firmaların ürünlerinin de pazarlandığı web portalları veya sanal mağazalardan (e-ticaret siteleri) sipariş ederler.
Haftanın 7 günü 24 saat sipariş alabilme ve ürün satışı. Müşteriye aracı olmadan doğrudan ulaşabilme, Web yazılımındaki geri bildirim sistemi ve interaktif uygulamalar sayesinde müşteri istek, talep ve şikayetlerini yakından izleyebilme fırsatı, Tüm dünyaya açılabilme ve rekabet edebilme fırsatı.
Pazarlama faaliyetleri için gereken personel, zaman, dükkan kirası ve araç maliyetlerini minimuma indirebilme, müşteri yönünden alışverişte zaman, mekan gibi zorunlulukların ortadan kalkması.
Ayrıca alışveriş sürecinin uzamadan kolayca tamamlanması gibi avantajları vardır.
Genel olarak B2C pazarında oluşan başarı daha kolay rakamlara dökülür. Satılan her malın ve müşterilerin her türlü istatistiği size doğru yolu bulmanızda yardımcı olur.
Gelir ve giderlerinizi tahsilat ve ödemelerinizi tek bir program üzerinden hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz. İrsaliye ve faturalarınızı ister kağıt ister dijital olarak kesebilirsiniz. Stoklarınızın envanterini görerek maliyet ve satış sonrası karlılığınızı yönetebilirsiniz. Banka hesaplarınızı ve çek senet işlemlerinizi başka yazılımlara ihtiyaç duymadan kayıt altına alır, şirketinizin gelecekteki finansal durumunu görebilirsiniz.
Hayır, SQL 2016 Express, Mikro e-Run ile birlikte gelmektedir.
Mikro Run, tek veritabanı olduğundan tek şirket için çalışır.
Evet, stok listesi ile stoklarınıza ait tanımlamış olduğunuz adet, birim, fiyat vb. verileri tek bir ekrandan listeleyebilirsiniz.
Müşterilerimizin deneyimlerini keşfedin ve bizimle yaşadıkları memnuniyeti kendi sözleriyle okuyun!
Bilgi İşlem Müdürü, Essen Alışveriş Merkezi
"Mikro Yazılım, uzun yıllardır Essen Alışveriş Merkezleri'nin perakende operasyonlarının tam merkezinde yer alan, vazgeçilmez bir ERP sistemidir."
Teknikel Makine
"Güzel bir mobil uygulama, raporlara telefondan erişim sağlaması da büyük kolaylık sunuyor."
Fabrika Müdürü, Yol Mobilya
"Mikro Yazılım ile tüm iş süreçlerimizi tek bir yazılım üzerinden yürütüp bize özel geliştirilen çözümler sayesinde esnek ve verimli şekilde çalışıyoruz."
Sizler için derleyip yazdığımız bilgi verici ve işinizi kolaylaştıracak blog yazıları
e-Fatura geçiş zorunluluğu nedir? Şartları nelerdir? admin Mart 6, 2025 e-Fatura Nedir?e-Fatura veya elektronik fatura, kağıt faturaların yerine elektronik ortamda düzenlenen...
Menkul Kıymetler Nedir? Nasıl Muhasebeleştirilir? admin Mart 6, 2025 Menkul Kıymetler Ne Demektir?Menkul kıymetler nedir sorusunu şöyle yanıtlayabiliriz: Menkul kıymetler;...
Muhasebede Mizan Nedir? Nasıl Hazırlanır? admin Mart 6, 2025 Muhasebede Mizan Nedir? Muhasebe sürecinde dönem içi işlemler önce yevmiye defteri kayıtlarına maddeler...
Mikromaks Mühendislik, sektörlere özel geliştirmiş olduğu ERP çözümleri ile Mikro Yazılım Çözüm Ortakları arasında farklılığını yıllar geçtikçe daha da belirginleştirmiştir.
© 2025 · Mikromaks Mühendislik Danışmanlık Ve Yazılım Sistemleri Ltd Şti